Monday, April 16, 2012

Life.... *Ramdoness*


Hola!!! OMG???!! Third entry for this year????? *WootS* This is something random. Read and enjoy...

In life.... There will be a moment in time that you feel the world just crashed in front of you. No matter how you think you will be prepared for it... It will still break you into pieces. *Sad but that's the reality'.

A friend told me once.... Allah takkan duga umat dia sekiranya dia tahu kita takkan boleh hadapi dugaan yang akan diterima. *Wallahuallam*

No matter how close or far the person is to us, one moment in time, they will hurt us. That I believe. *Kita manusia kan* Sometimes, we just feel that we are the lucky ones. We thought that what we have given and sacrifice is enough and that above all, we matter the most. I believe now that no matter how much a person love's us, we will get hurt.

When something does happen that we are not prepared for, all we have to do is just have faith and believe that we will get through this. The outcome might not be what we desire or what we hope for but in time, it might be the best for us. *Haishhh... Senang cakap kan??? Cuba kalau kena batang hidung sendiri. Terduduk... Terlentang.... Meraung... Semualah!*

In every story... There is some drama. You don't hurt and risk what you have. Treasure what you have cause you won't know what you might lose and what you have in the future might be worst than what you think you currently have. *Orang tua kata bersyukur dengan apa yang ada*

In conclusion to all this, always remember that, life is a bitch but karma is worst. What we do, others might not see.... The Al-mighty sees everything. It might look and sound easy but let's just pray when we are in this situation, we are strong enough.

That is for now... Nak main badminton with friends. Till the next entry, take care! *SmileS*

-@ pinkbyarcht @-

The truth is, everyone is going to hurt you. You just got to find the ones worth suffering for!-Bob Marley

8 comments:

  1. Allah tahu apa yang terbaik untuk hamba-hamabaNya ..

    ReplyDelete
  2. Sis, apa yg your friend said tu bkn sekadar nasihat biasa2 tp itu janji Allah, Surah Al-Baqarah ayat 286 : Allah tidak membebani hamba-Nya (dengan ujian) yg tidak mampu ditanggungnya. It's a PROMISE from Him so yeah.. we have to believe that we will get through the hardships and things will get better sooner or later..

    apapun, dlm keadaan sedih or nak meraung tu, sy teringat pesan sorg ustaz yg sy TERtengok kt tv dlu.. katanya, dlm doa lpas solat hr2 jgn lupa mtk kt Allah spya bg ujian yg bersesuaian ngan kadar iman yg kita ada. =)

    p/s : ustzh fatimah az-zahra ajar if we're in a deep pain dan disakiti, rasa xleh tahan nk nanges, baca doa ni berulang2 >>
    Allahu, Allahu, Allahu Robbi..
    Laa Ushriku Bihi Syai Aa..

    ReplyDelete
  3. always remember things must get worse for it to get better...

    ReplyDelete
  4. sis, mana nk dpt kuih tart yg sdp mcm sis buat ye? jual tak? *dah 2 tahun raya mkn tart hampeh* T___T

    ida from penang.

    ReplyDelete
  5. nice blog. salam perkenalan :) do follow mine :)

    ReplyDelete
  6. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Jangan berusaha mencari kebahagiaan karena kamu tidak akan menemukannya. Kebahagiaan itu sudah ada di hatimu dan pikiranmu.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Tisha.

    By the way tahniah sbb your soulmate being selected as top 5 finalist for Anugerah Popular Berita Harian.. Saya harap dia menang...

    ReplyDelete
  8. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete